top of page

TRAJECTEN

Mijn succesvolste trajecten zijn allemaal begonnen met opdrachtgevers die een abstract plan hadden staan, en daar zonder te veel vorm met mij over in gesprek wilden. Samen maakten we het concreet. Ik kruip daarbij in de huid van de opdrachtgever en neem de rol aan die nodig is: adviseur, sparringpartner, projectmanager of conceptontwikkelaar. 

Zo kan dat er in de praktijk uitzien:

WERKWIJZE

Startpunt is voor mij altijd een goed gesprek. Vrijblijvend, maar inspirerend. De verandertrajecten waar ik aan werk vereisen innovatieve oplossingen. Ik maak geen gebruik
van standaard protocollen. Integendeel. Ik lever maatwerk. 

=> Wel standaard is mijn methodisch werken om zo tot een oplossing te komen. Ik ga in gesprek, luister, leef me in in alle betrokken partijen, formuleer mijn visie en creëer een gezamenlijk doel tussen partijen om zo voor draagvlak te zorgen. Ik visualiseer de concrete stappen die genomen moeten worden en werk deze tot in details uit. Zo wordt het pakbaar in plaats van zweverig, wat energie geeft om tot actie over te gaan. Vervolgens help ik ook bij de uitwerking van de stappen. Ik verzorg dus het hele traject, van abstract plan naar concreet werkbare oplossing.

=> Wel standaard is ook mijn veelzijdigheid. Door alle rollen die ik kan vervullen en diverse trajecten waarin ik
heb gewerkt, ben ik breed inzetbaar. Altijd inbegrepen is een luisterend oor, een oplossing en de inzet van mijn
grote netwerk. 

bottom of page