XANDRA VAN PRAAG

EIGENAAR X-SPARTISE

‘Michel en ik hebben intensief samengewerkt aan een innovatief verander/samenwerkingsproject in Lelystad. Ook hebben we samengewerkt aan de kwaliteitsverbetering en verdere professionalisering van twee ROS organisaties.

 

Michel kan goed feiten analyseren. Ook heeft Michel goed door waar de kracht van mensen zit en hoe organisaties deze effectiever kunnen inzetten.
Bij complexe maatschappelijke vraagstukken is hij in zijn element. Hij kan dan met zijn analytische en intermenselijke vaardigheden groepen geheel nieuwe inzichten geven. Daarna kan/zal Michel het proces begeleiden, zodat iedereen het gewenste doel/resultaat in beeld houdt (focus). Hij zal ervoor zorgen dat groepen mensen bij elkaar gebracht worden en dat ze vanuit een gezamenlijk maatschappelijk doel de belangrijke issues gaan oppakken.

 

Hoe Michel als persoon is? Michel is net als ik een geëngageerd persoon, een volhouder, contentieus, betrouwbaar en hij komt altijd zijn afspraken na. Michel is rustig, kan goed luisteren en stelt de juiste vragen. Maar, gelukkig kan ik met Michel ook veel lachen’.